Beleef Betuwewonen op z’n allermooist

Gebiedsmarketing draait allang niet meer om het verkopen van bakstenen alleen. Het gaat om het creëren van een totaalbeleving.

Het kleinschalige nieuwbouwgebied Hoge Wei in dorp Oosterhout (nabij Nijmegen) positioneerden we met ‘Betuwewonen op z’n allermooist’. Een bezoekje aan het gebied is namelijk voor iedereen die het nog niet kent een aangename verrassing. Waal, uiterwaarden, vergezichten, boomgaarden, dorp Oosterhout: het is uniek om hier te wonen. Je ervaart een verrukkelijk vakantiegevoel, en dat maar op 15 minuten van Nijmegen centrum.

De gebiedspromotie voor Hoge Wei prikkelt de zintuigen. Wandelend, rijdend of fietsend door het gebied ervaar je dat je (bijna) thuis bent. Zo ook de 50.000 wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse die langs de nieuwbouwlocatie liepen. Middels social advertising en ‘n gimmick langs de weg activeerden we wandelaars om de schoonheid van Oosterhout te delen met hun eigen netwerk. Met succes!

Project
Gebiedsmarketing Hoge Wei Oosterhout

Client
KlokBouwOntwikkeling

Middelenmix
Strategie, conceptontwikkeling, propositie, huisstijl, promotiefilm, website, bouwbord, Facebook content, social advertising, fotowand op locatie